Over ons

Woertz staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie

Moderne gebouwen zijn complexe systemen die veel eisen onder één dak moeten verenigen. Opdrachtgevers en investeerders eisen energie-efficiëntie, functionaliteit, modulariteit en flexibele gebruiksmogelijkheden. Projectplanning en ‑realisatie moeten daarom voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast is er sprake van grote tijds- en kostendruk. Dit alles stelt eisen aan zowel de mens als de techniek.

Waar de uitdagingen zich ook voordoen, wij ondersteunen onze klanten met intelligente oplossingen. Als toonaangevende fabrikant van complete installatiesystemen en componenten voor elektrische installatietechniek staat Woertz voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie. We bieden een breed scala aan technologieën onder één dak. Daardoor kunnen we aan de eisen van de klant voldoen met een breed, op de behoefte afgestemd assortiment producten en systemen.

Woertz systeemoplossingen zijn snel te installeren, gaan zuinig om met materialen, werken energiezuinig, zijn flexibel uit te breiden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Wat van Woertz komt, is economisch, esthetisch en betrouwbaar op lange termijn.

Missie – Familiebedrijf met inventieve geest

Als Zwitsers familiebedrijf heeft Woertz AG de Zwitserse waarden hoog in het vaandel staan: kwaliteit in producten en diensten, innovatie en inventiviteit in onderzoek en ontwikkeling, betrouwbaarheid tegenover klanten en medewerkers. Onze producten zijn 100% ‘Made in Switzerland’. We zijn trots op onze jarenlange samenwerking met veel van onze klanten. 

Ondanks de prijsdruk van massaproducenten blijven we trouw aan onze principes: we produceren in Zwitserland voor de speciale eisen van Zwitserse klanten. Daarom zijn we toonaangevend op onze thuismarkt. Deze koers zullen we ook in de toekomst blijven volgen. Want ook in de installatietechniek van morgen kan alleen hoogstaande kwaliteit leiden tot langdurig succes.

In Zwitserland heeft Woertz een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner. Dat brengt verplichtingen met zich mee. Wij hechten aan Zwitserland als vestigingsplaats en voelen ons als middelgrote onderneming verplicht tegenover onze medewerkers en het milieu. We streven naar economisch succes en verdere groei. Onderzoek en ontwikkeling zijn daarom belangrijk voor ons.

Woertz combineert onafhankelijkheid en traditie, kwaliteit en innovatie, economisch succes en verantwoordelijk gedrag, onderzoeksgeest en ondernemerschap. Dit komt zowel de mens als de techniek ten goede.