Woertz-kabelgeleidingssystemen

MODULAIR – INDIVIDUEEL – VEELZIJDIG – ROBUUST 

Voor elke situatie het juiste systeem. Ook in aangepaste versies.

Productcatalogus

Kabelgeleidingssystemen

Onze oplossingen bieden optimale kabelgeleiding in de vloer, op de muur of aan het plafond. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk, eenvoudig uit te breiden en achteraf aan te brengen. Geniet van snelle, discrete en veilige kabelgeleiding met gescheiden geleiding voor hoog- en laagspanningsstroom. Of het nu gaat om vloergoten, verhoogde vloeren, ondervloer- of wandgoten, wij hebben de juiste oplossing voor uw vereisten.

Onze kabelgeleidingssystemen zorgen voor een schone, robuuste en veelzijdige kabelgeleiding in en op de vloer, wand of plafond, voor de lange termijn. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig achteraf aan te brengen en uit te breiden. Kabels worden snel, discreet en veilig gelegd. Hoog- en laagspanningsstroom wordt naar behoren gescheiden in de kabelgoten.

kabelgeleiding verhoogde vloer

Inhoudsopgave 

Kabelgeleidingssystemen in de vloer

Kabelgeleidingssystemen in de vloer

Kabelgeleidingssystemen in de vloer worden overal gebruikt waar toegang tot stroom of gegevens nodig is en er geen muuraansluiting in de buurt is.

De keuze van het juiste kabelgeleidingssysteem is het resultaat van een mix van structurele, functionele en esthetische vereisten en hierbij moet ook rekening worden houden met veranderende behoeften in de toekomst.

Vloergootsystemen

De vloergoot is een flexibel, gemakkelijk toegankelijk en esthetisch aantrekkelijk systeem.

Het is zeer gemakkelijk te installeren en uiterst robuust en veerkrachtig. Het kan worden gecombineerd met alle denkbare materialen en is ook verkrijgbaar in aangepaste versies. Installatiesets worden rechtstreeks in de goot geïnstalleerd, waarvan het deksel met kabeluitgang gemakkelijk kan worden geopend. De kabelgoten kunnen in een rechte lijn worden gelegd of met richtingsveranderingen door middel van hoek‑, kruis- of T‑verbindingen. Egalisatievoeten maken het mogelijk om oneffen vloeren te egaliseren, en geluidsisolatie-elementen minimaliseren contactgeluid.

systemen voor kabelgeleiding

Verhoogde vloersystemen

Het verhoogde vloersysteem is het meest flexibele van alle kabelgeleidingssystemen met de relatief laagste installatie-inspanning, en is ideaal voor grote kabelvolumes. Werkstations en aansluitingen kunnen heel gemakkelijk worden verplaatst.

Bij dit gemakkelijk toegankelijke systeem worden vloerpanelen op steunen gemonteerd. Het bijbehorende DAK-stopcontact wordt gemonteerd in geprefabriceerde openingen in het vloerpaneel. Frames en deksels zijn verkrijgbaar met verschillende uitgangsopeningen in verschillende maten, uitvoeringen en materialen. Als een werkplek wordt verplaatst kunnen de vloerpanelen op de nieuwe locatie eenvoudig worden vervangen door panelen met kabeluitgangen, en omgekeerd.

verhoogde vloersystemen

Systemen voor ondervloergoten

Het ondervloersysteem is ideaal voor een schone en eenvoudige toevoer voor grote oppervlakken.

Dit systeem bestaat uit gootdelen, BAK-aansluitdozen en trekdozen, en wordt aangevuld met montagebeugels en verdeelstukken. De bijbehorende BAK-aansluitdozen worden in een gewenst, vaak werkplekspecifiek rastersysteem op de kale betonvloer gelegd. Als de eisen van de gebruiker veranderen kunnen de installatiekits eenvoudig worden vervangen of uitgebreid. Ook achteraf aanpassen of uitbreiden met extra kabels kan dankzij de trekdozen zonder veel moeite, lawaai of vuil.

Systemen voor ondervloergoten
Wandgootsystemen

Wandgootsystemen

Woertz-wandgootsystemen zijn robuuste en veelzijdige kabelgeleidingssystemen die eenvoudig en ongecompliceerd te installeren zijn en op de lange termijn het volledige scala aan moderne aansluittechnieken garanderen.

Stopcontacten en aansluitingen voor gegevenstechnologie zijn vrij te kiezen en kunnen op elk punt in de goot worden geïnstalleerd en ook achteraf probleemloos worden aangebracht.

De goten zijn verkrijgbaar in elke gewenste vorm en kleur. Verschillende materialen zoals plaatstaal, aluminium, hout of kunststof kunnen worden gecombineerd. Naast de standaardmaten zijn ook ontwerpen op maat mogelijk met een snelle productietijd.

Wandgoot

Esthetische en robuuste kabelgoot met stopcontacten en gegevensaansluitingen, die naar wens aan de voorkant, onderkant of binnenkant kan worden gemonteerd. Geschikt voor veelvuldig gebruik van de stopcontacten. Stopcontacten kunnen eenvoudig opnieuw worden geïnstalleerd, verplaatst, aangevuld of verwijderd.

Wandgoot

Wandgoot voor ziekenhuizen/mediagoot

De wandgoot voor ziekenhuizen, ook wel bekend als medische toevoerunit of mediagoot, is een wandgoot die zorgt voor een betrouwbare toevoer van stroom, gegevens en gassen aan het bed van de patiënt, in overeenstemming met de nieuwste normen voor medische hulpmiddelen. Dankzij hun modulaire ontwerp kunnen ze op maat worden gemaakt voor veel gebieden in de patiëntenzorg en worden ze vaak ook gebruikt als mediagoot in laboratoria.

Wandgoot voor ziekenhuizen/mediagoot

Klapdekselgoot

Praktische, elegante kabelgoot voor kabelgeleiding en betrouwbare stroom- en datavoorziening voor consumenten, met opklapbaar deksel voor eenvoudig aansluiten en loskoppelen.

Klapdekselgoot

Combi-goot

De combi-goot is een compacte wandgoot met hoekige, afgeschuinde of afgeronde randen. Het is een combinatie van een wandgoot en een klapdekselgoot, waarbij de afdekking naar boven toe wordt geopend met weinig ruimte.

Combi-goot

Plintgoot

Goot die op de vloer of tegen de muur wordt aangebracht voor kabelgeleiding en betrouwbare stroom- en datalevering aan de verbruikers. Stopcontacten kunnen aan de buitenkant worden geïnstalleerd of zijn in de goot via de stekkerafdekking of gemakkelijk via de borsteluitgang toegankelijk.

Plintgoot

Zuilgoot

Aansluitzuilen voor vloer- of plafondmontage voor een betrouwbare stroom- en datavoorziening voor verbruikers zonder struikelgevaar.

Zuilgoot

Stijggoot

Robuuste kabelgoot voor verticale kabelgeleiding op de muur of in het midden van de kamer.

Stijggoot
Aansluitsystemen

Aansluitsystemen

Installatievriendelijke, decente en functionele aansluittechnieken in en op muren, vloeren en zuilen voor een veilige en flexibele stroom- en datavoorziening op de lange termijn.

BAK – Vloeraansluitdoos

Veelzijdige aansluitdoos in verschillende breedtes en hoogtes en aangepaste stopcontacten en gegevensaansluiting. Compatibel met ondervloersystemen en standaardinstallatiebuizen. Frame en deksel verkrijgbaar in verschillende materialen en met contactgeluidisolatie.

Systemen voor ondervloergoten

WAK – Aansluitdoos voor woningen

Aansluitdozen voor woningen zijn kleiner dan de BAK-vloeraansluitdozen. Deze dozen worden aangesloten via standaardinstallatiebuizen. Het compacte formaat en de eenvoudige installatie maken het niet alleen gemakkelijk om gebouwen uit te rusten, maar verhogen ook het gemak in de woonkamer thuis. Verschillende afmetingen en afdekmaterialen plaatsen accenten of integreren perfect in de ruimte.

Aansluitdozen voor woningen

WAD – Wandcontactdozen

Voor de discrete toevoer van stroom en data in de muur, verhoogde vloer of systeemplafond. De dozen worden aangesloten en verbonden met standaardinstallatiebuizen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van gegalvaniseerd plaatstaal voor individuele aansluitconfiguratie.

Wandcontactdozen

Aansluitopbouwen en aansluitzuilen

Aansluitopbouwen in een fraai design voor installatievriendelijke aansluitingen in de kamer met individuele configuratie voor data en stroom. Eenvoudige montage, hoge stabiliteit en verkrijgbaar in verschillende hoogtes in versies voor binnen en buiten, met en zonder beschermkap. Vrijstaand of ingebouwd in de muur.

Aansluitopbouwen en aansluitzuilen
Woertz-kabelgeleidings- en aansluitsystemen

Het juiste systeem voor elk geval. Ook verkrijgbaar in aangepaste versies.